Hoogstwaarschijnlijk is de beste tip voor groentetuin het kiezen van een gebied voor je veggie-fix, in een perfecte wereld zou het 6-8 uur daglicht voor elke dag moeten hebben, uit de wind zijn en het vuil zou geweldig moeten zijn verspilling. Uw gebied kan het moeilijk maken om de ideale plek te hebben, maar buiten het maken van meer daglicht, kunt u over het algemeen een briesje breken of specialist de tuin voor betere kwel, enige moeite doen om uw tuin te overwegen en te ontwerpen, stelt het kader voor vooruitgang en een bewakingsoogst elk jaar.

Aard van de bodem is van vitaal belang, in het geval dat het zandig is voeg wat hummus en kunstmest toe om de kwaliteit op te bouwen, gips toe te voegen aan op modder gebaseerde grond voor een vergelijkbare impact, op de kans dat je nodig hebt om wat geweldige teelaarde te krijgen om toe te voegen naar je eigen land. Je kunt over het algemeen je buren proberen, in het geval dat ze OK terrein hebben, kunnen ze een paar werkkarren voor je bewaren.

Zaden zijn de inrichting van je tuin, maken op betrouwbare wijze gebruik van zaden van topkwaliteit en proberen legaatzaden te gebruiken voor de bij toeval dat je kunt en na elke plant een paar zaden te sparen voor een jaar vanaf nu. bewaar de oude zaadbundels en leg je verzamelde zaden erin, je zult in elk geval op dat moment plantrichtingen nuttig hebben. Gebruik oude blikjes of eiercontainers om je zaad te verhogen, de blikjesrolletjes zorgen voor een fatsoenlijke windvang en houden de beestjes bij je zaailingen wanneer ze de meest hulpeloze zijn, omdat de planten zich ontwikkelen en ze zullen scheiden in het vuil. Je kunt ook zakelijke zaadverzamelpotten kopen als je dat wilt.

Vochtcontrole

Plaats bij het planten de korte planten het dichtst bij het daglicht en de hoogste aan de achterkant van uw tuin, zodat de korte planten op de lange duur hun zon niet laten betrekken door de hoge planten. Je kunt ook korte zich ontwikkelende kringloopplanten zoals sla planten in de kolommen tussen langzamere ontwikkelende planten om de ruimte in je tuin te vergroten en er op te profiteren.

Bloesems zoals madeliefjes en goudsbloemen komen samen met je groenten om te helpen bij natuurlijke overlastbeheersing, ze zien er ook ongelooflijk uit! heb veel mulch op de tuin om de vochtigheid binnen te houden en het kan eveneens een paar onkruiden laag houden. Teken het onkruid in je tuin met de hand of met een cultivator, in het geval dat je ze zeven dagen in een afgesloten bak met water legt, zeef en een equivalent nieuw water toevoegt, je hebt een buitengewone natuurlijke compost voor je tuin. Je kunt ook bubbelend water of azijn gebruiken in een douchefles, maar vergeet niet dat azijn je groenteplanten ook zo zal afslachten, dus gebruik ze zorgvuldig.

Probeer buddy aan te planten om niet alleen ongedierte af te weren om op dezelfde manier de ontwikkeling van planten te vergroten, er moet voor gezorgd worden dat buddy aanplant omdat bepaalde planten zich niet het dichtst bij elkaar ontwikkelen. Kruiden zijn ook ongelooflijke buddy-planten en werken geweldig samen met je groenten wanneer ze nauwkeurig worden geplant. Het vinden van goede groentetuintips kan het maken van groenten een puinhoop eenvoudiger en aanzienlijk voordeliger maken.